Omvärldsbevakning v 35

Höstens första omvärldsbevakning tar bl a upp teknikens betydelse för europeisk konkurrenskraft, enklare sätt att dela data och en falsk filmstjärna.

Omvärldsbevakning v 18

Nato finansierar teknikprogram, inspirerande digitalisering och nytt om hälsodata. Dessutom tips på knytis-konferens och visualisering för cyklister. 

Omvärldsbevakning v 13

Sjöräddning med drönare, digital fixare hjälper äldre och rekommendation kring genredigering. Dessutom innovation på nya sätt, AI, digitalisering och regelarbete.

Omvärldsbevakning v 8

Hälsodata i Tyskland och elektrifiering av transporter i denna veckas bevakning. Vi tar också upp policy, påhittade personer och att ny teknik kräver nya ord.

Omvärldsbevakning v 6

Regulatoriska sandlådor, kvinnor i tekniktoppen och sopbilar som hittar trasiga gator - och om federerade hälsodata, japansk ammoniak och finsk lokalplanering. 

Omvärldsbevakning v 4

En hel del digitalisering och dataskydd denna gång. Andra exempel är elflyg, myggor, framtidens risker och europeiska testanläggningar för AI.

Omvärldsbevakning v 2

Teknik som gått på tok, drönare räddar hjärtpatient och inspiration från Latinamerika. Många nyheter i årets första omvärldsbevakning!