Komet medverkar under Innovationsveckan 2022

Hur kan vi se till att den teknik vi utvecklar och introducerar i offentlig sektor också bidrar till ett miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbart samhälle? Välkommen på ett seminarium och panelsamtal där vi lyfter dessa viktiga frågor.

När man pratar om ansvarsfull teknikutveckling menar man att man ska tillämpa ett etiskt förhållningssätt vid utveckling, användning och spridning av ny teknik. Tekniken ska alltså inte bara fylla sin funktion, utan även gärna bidra till ett miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbart samhälle. Men vad innebär det för oss som arbetar inom offentlig sektor? Vad behöver vi tänka på när vi utvecklar, beställer eller introducerar nya tekniska lösningar?

Komet och Adda Kompetens* arrangerar ett digitalt seminarium för att lyfta dessa frågor, följt av ett panelsamtal där du får chansen att ställa dina frågor till experterna.

Datum och tid: 5 oktober 11:30–12:20
Evenemanget arrangeras digitalt. Klicka här för att komma direkt till anmälan!

Paneldeltagare
– Charlotte Hall och Anna Fridén, Komet
– Professor Johan Magnusson, Göteborgs universitet
– Representant från Adda Inköpscentral

Moderator: Emelie Risberg Hellström, Innovationsguiden

Läs mer och anmäl dig här! 

*Adda är ett företag inom Sveriges kommuner och regioner (SKR) som ger verksamhetsstöd till offentlig sektor och erbjuder avtal och tjänster inom strategisk försörjning. Adda Kompetens kallas utbildningsdelen av företaget.